Prøv GoDialog MUS

Se, hvordan GoDialog understøtter lederes og medarbejderes forberedelse til MUS. Se, hvordan du kan individualisere samtaleskemaet, hvordan en udviklingsplan bliver til, og hvordan du kan følge op på de aftaler, som indgås under MUS.                 
 

Fire muligheder for at prøve GoDialog MUS

 

  1. Er du medarbejder, skal du klikke på knappen MEDARBEJDER ovenfor. Så vil en "robotleder” i en demovirksomhed indkalde dig til MUS og bede dig om at give input til en MUS-samtale. "Robotlederen” kan i sagens natur ikke holde MUS med dig, men vil - baseret på de input du giver - sende dig et samtaleskema og en udviklingsplan i takt med, at I kommer gennem processen.

  2. Er du leder, skal du klikke på knappen LEDER ovenfor. Så vil du få et link til GoDialog MUS. Du skal logge ind og følge vejledningen.

  3. Er I et team bestående af en leder og medarbejdere, kan I prøve MUS-processen i praksis. Jeres leder skal blot klikke på knappen LEDER og følge vejledningen: Oprette teamets medarbejdere, redigere det samtaleskema demoen er født med, så det bliver relevant for jeres team, og derefter starte MUS-processen.

  4. Er du HR-chef, HR-partner eller direktør, og vil du have en demonstration af GoDialog med eller uden MUS, ad-hoc dialoger, kompetence- og performancevurderinger, kan du kontakte os på 3838 0000 eller info@competencehouse.dk eller klikke på knappen HR ovenfor.


Kundernes vurdering

Læs hvordan vores kunders HR-afdelinger og ledelse vurderer GoDialog.