Aeldre.png

Interaktive dagsordener til ældre og deres pårørende

Denne sides dagsordener er tænkt som en hjælp til dig, som skal til en samtale med personalet i en plejebolig/plejehjem. De interaktive dagsordner er et del af vores CSR.

LAV DIN DAGSORDEN TIL ÆLDRE-SAMTALEN

Vælg en dagsorden nedenfor. Ret den til. Send den færdige dagsorden til dem, du skal til møde med  i god tid inden mødet, så de kan forberede sig. Medbring et print af dagsordenen til samtalen til dig selv (+ en ekstra kopi) .


NB: Dialogdagsordenerne er dynamiske: Du kan redigere og bruge dem efter behov. Hver gang en dagsorden bliver brugt, registrerer vi, hvilke dialogemner der anvendes, og hvilke der tilføjes. De nye dialogemner bruger vi til løbende at opdatere de forskellige dagsordener.   

GIV OS FEEDBACK

Vi er meget interesserede i feedback både fra ældre, pårørende til ældre, ansatte i ældresektoren, de ansattes organisationer og interesseorganisationer.

FOR Hjemmeplejeenheder OG plejehjem

Vi har også udviklet et kommercielt dagsordensprogram GoDialog-møde til plejehjem, som ønsker at give ældre og deres pårørende mulighed for at give input til møder, før de afholdes. Det sker ved at både den ansatte, der indkalder til et møde, og den/de borgere, der skal deltage i mødet, får mulighed for at kommentere og supplere den standarddagsorden, som pleje-hjemmet normalt har udarbejdet til de forskellige samtaletyper. Forventningsafstemningen er afgørende for, at tiden bliver brugt rigtigt, og at de emner, som ligger deltagerne særligt på sinde, tillægges vægt i samtalen. 

Kontakt
Kontakt os for mere info eller en demonstration.